<SPAN style="FONT-SIZE: 25px; LINE-HEIGHT: normal">
<FONT color="#0000ff">
<FONT color="#0000ff">
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير
2 كوب
ارز
1 كوب عدس بنى
خضرة
محشى( بقدونس وشبت وكسبرة خضراء)
ثوم
بصله
متوسطه
ملح
فلفل اسود
كمون
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
1- يغسل كل
من العدس والارز فى ايناء واحد ويترك
فى ماء لمدة 10 ساعات
اى ينقع من الليل
الى الصباح
ثم
2- يفرم العدس مع الارز مع البصل والثوم والخضره
والتوابل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
يترك لمدة
ساعه فى الديب فريزر حتى يكون ذات قوام متماسك
4- يعمل صوابع كما فى
الصوره
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
5- يقلى على النار فى طاسه بها زيت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
6-ويقدم هاكذا
او
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
توضع الكفته بعد ذالك فى دمعه (تقليه بالقوطه )
وتاكل مع الارز
ملحوظه
لو عاوزاها فى الدمعه ممكن بس تعمل كل واجبه على
الاد
والف هنا
[/center]المقادير
2 كوب
ارز
1 كوب عدس بنى
خضرة
محشى( بقدونس وشبت وكسبرة خضراء)
ثوم
بصله
متوسطه
ملح
فلفل اسود
كمون
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
1- يغسل كل
من العدس والارز فى ايناء واحد ويترك
فى ماء لمدة 10 ساعات
اى ينقع من الليل
الى الصباح
ثم
2- يفرم العدس مع الارز مع البصل والثوم والخضره
والتوابل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
يترك لمدة
ساعه فى الديب فريزر حتى يكون ذات قوام متماسك
4- يعمل صوابع كما فى
الصوره
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
5- يقلى على النار فى طاسه بها زيت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
6-ويقدم هاكذا
او
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
توضع الكفته بعد ذالك فى دمعه (تقليه بالقوطه )
وتاكل مع الارز
ملحوظه
لو عاوزاها فى الدمعه ممكن بس تعمل كل واجبه على
الاد
والف هنا